Onze actiepakketten

01

Schoolpoortquiz

Met de Schoolpoortquiz kan je op een ludieke en laagdrempelige manier de verkeerskennis opfrissen van ouders die hun kinderen komen brengen of halen aan de school.
02

Op uitstap met de fiets

In het pakket Op uitstap met de fiets vind je informatie en materiaal om een fietsuitstap in groep veilig en vlot te laten verlopen.
03

Zone 30

In het actiepakket zone 30 vind je materiaal om ouders te laten beloven niet te snel te rijden. Het pakket maakt deel uit van de ruimere Beloofd!-campagne tegen overdreven snelheid.
04

Parkeerdruk

Het actiepakket Parkeerdruk zit vol materaal om een sensibiliserende actie op touw te zetten tegen foutparkeren aan de schoolpoort.
05

Aanvulpakket Parkeerdruk

Wil je met het pakket Parkeerdruk een sensibiliserende actie op touw zetten tegen foutparkeerders, maar heb je parkeerschijven te kort? Of wil je de actie herhalen en heb je extra parkeerschijven...
06

Fietscontrole

De VSV heeft een mooi actiepakket Fietscontrole ontwikkeld voor scholen, ideaal als voorbereiding op een klasuitstap met de fiets of als een aparte verkeersactiviteit op school.
07

Aanvulpakket Fietscontrole

Dit pakket is een uitbreiding op het actiepakket Fietscontrole. Het bevat enkel 150 fietscontrolekaarten.
08

Helm Op Fluo Top

Helm Op Fluo Top is een gratis verkeersproject waarmee basisscholen het dragen van fietshelm en fluohesje kunnen aanmoedigen bij hun leerlingen.
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie
Sluiten

Geef hieronder jouw lidnummer en e-mailadres even op, zo weten we voor welke school je het actiepakket bestelt:

Gelieve javascript in te schakelen om verder te gaan
Sluiten