29/09/2017

Facebookgroep

Alle verkeersouders kunnen zich lid maken van de facebookgroep Verkeersouders! Dat is een besloten groep waarin verkeersouders met elkaar kunnen communiceren, raad vragen, goede of slechte ervaringen uitwisselen of foto’s delen.

Verschil tussen facebookpagina en facebookgroep

Er bestond al een pagina Verkeersouders op facebook. Iedereen kan deze pagina liken en zo updates ontvangen in zijn nieuwsoverzicht. Op die manier blijf je op de hoogte van de activiteiten, wedstrijden en persberichten over en van verkeersouders. De inhoud van deze facebookpagina is openbaar, iedereen kan dus zien wat er op de pagina is gepost. Ook niet-verkeersouders en sympathisanten worden van harte uitgenodigd om deze pagina te liken, we willen immers zoveel mogelijk mensen en scholen op de hoogte brengen van alle voordelen van verkeersouders. De pagina dient dus vooral om informatie en nieuws voor en over verkeersouders mee te delen. Liken maar!

De facebookgroep is eerder bedoeld als forum voor verkeersouders. De inhoud is besloten en enkel zichtbaar voor leden van de groep. De groepsleden kunnen hier onderling met mekaar communiceren en zelf berichten plaatsen. Verkeersouders kunnen hier ook foto’s uploaden van acties die ze op school gedaan hebben (deze foto’s zijn dan niet publiek zichtbaar). Op deze manier kunnen verkeersouders leren van mekaar, positieve en negatieve reacties delen na een bepaalde verkeersactie, mekaar tips geven of omgekeerd raad vragen. Aan mekaar, maar ook aan de VSV. Met de nieuwe verkeersoudergroep hopen we de verkeersouders nog beter te kunnen ondersteunen. We kijken al uit naar de foto’s en verhalen!!

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie
Sluiten

Geef hieronder jouw lidnummer en e-mailadres even op, zo weten we voor welke school je het actiepakket bestelt:

Gelieve javascript in te schakelen om verder te gaan
Sluiten