Grote Fietsexamen
30/08/2017

Herregistratie

Woensdag 4 oktober krijgen alle huidige verkeersouders een e-mail met de vraag of ze ook dit schooljaar (2017-2018) nog actief blijven als verkeersouder. Normaal gezien gebeurt deze ‘herregistratie’ in september, maar dit jaar hebben we gewacht tot de vernieuwing van de website en het materiaal klaar was (en geef toe: het was het wachten toch waard?! ;-)).

Via de jaarlijkse herregistratie wil de VSV haar verkeersouderbestand actueel houden. Daarom vragen we ook om je adresgegevens en die van je school goed na te kijken. Bovendien peilen we via een korte enquête naar je activiteiten het afgelopen schooljaar, naar je eventuele gebruik van ons materiaal en naar je tips of suggesties voor de VSV. Ten slotte kun je meteen ook een actiepakket aanvragen voor je school. Op dit moment zijn er 2 actiepakketten: met het pakket Parkeerdruk kun je op een ludieke manier actie voeren tegen foutparkeerders in de buurt van de school. Het actiepakket Fietscontrole bevat materiaal om een les te geven over de verplichte fietsuitrusting en ene fietscontrole te organiseren op school. Voor verkeersouders zijn deze actiepakketten gratis (niet-verkeersouders kunnen ze -tegen betaling- bestellen via de webshop Verkeer op School).

Verkeersouders die niet meer actief blijven, of die de e-mail niet beantwoorden, worden in november verwijderd uit het gegevensbestand.

 

 

 

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie
Sluiten

Geef hieronder jouw lidnummer en e-mailadres even op, zo weten we voor welke school je het actiepakket bestelt:

Gelieve javascript in te schakelen om verder te gaan
Sluiten